Keurmerken

Logo Vkg Keurmerk Dark

Logo Skg Keurmerk Dark

Logo Komo Keurmerk Dark

Logo Pkvw Keurmerk Dark

VKG keurmerk

Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie. Met VKG kiest u voor zekerheid

De Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG) is de branchevereniging voor bedrijven die kunststof ramen en deuren produceren en leveren. Als VKG-keurmerk dragend bedrijf voldoet Nedko Kozijn aan de strenge voorschriften en kwaliteitseisen en wordt hierop herhaaldelijk gecontroleerd. Bij Nedko bent u verzekerd van de beste kwaliteit en duidelijke service.

Een leverancier met het VKG-keurmerk biedt naast duidelijk verkoop- en leveringsvoorwaarden ook financiële zekerheid. Zo bieden alleen VKG-keurmerk leveranciers verzekerde aanbetaling met afbouwgarantie. Mocht de VKG-keurmerk leverancier zijn verplichtingen niet kunnen nakomen, dan garandeert het Waarborgfonds VKG-keur dat de opdracht voor dezelfde prijs wordt overgenomen door een andere VKG-keurmerk leverancier. Wel moet dan de producent én het bedrijf dat bij u de kozijnen plaatst het VKG-keurmerk dragen.

Maak gebruik van de subsidieregeling voor energiebesparende maatregelen!

Het vervangen van uw kozijnen valt namelijk onder de subsidieregeling!!

Bent u woningeigenaar en heeft u vanaf 15 augustus 2019 voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

De SEEH voor eigenaar én bewoner loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. Dit betekent dat u subsidie kunt aanvragen voor maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. U kunt uw aanvraag indienen vanaf 2 september 2019.

Ook na 2020 is er subsidie beschikbaar voor isolatiemaatregelen, omdat de regeling dan met isolatie wordt uitgebreid.

Volg hier de ontwikkelingen van de subsidieregelingen. Wij van Nedko Kozijn BV volgen alles op de voet en houden u op de hoogte. Heeft u vragen over de subsidieregeling neem dan gerust contact met ons op.

(PDF) Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden VKG-keurmerk

Politie Keurmerk Veilig Wonen

Een veilig huis in een veilige wijk, een veilig gevoel

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het niet. Woninginbraak en overlast komen nog steeds veel voor. Het feit dat een onbekende in uw woning is geweest en uw spullen heeft doorzocht, geeft een onveilig gevoel. Wacht niet tot het te laat is en er bij u ingebroken wordt, maar ga zelf aan de slag om veilig te wonen.

Nedko Kozijn produceert zowel kunststof kozijnen als hefschuifdeuren volgens de voorschriften van het politie keurmerk veilig wonen. Zo heeft u tot 90% minder kans op inbraak en dat is voor veel bewoners een geruststellende gedachte.

Stichting Kwaliteit Gevelbouw

Nedko Kozijn maakt uitsluitend gebruik van SKG** beslag

Ongetwijfeld bent u bekend met de SKG-sterren die op hang- en sluitwerk aangebracht worden. Aan de hand van het aantal sterren is zichtbaar hoe inbraak werend het hang- en sluitwerk is. Inbraak werend hang- en sluitwerk wordt beproefd door SKG volgens de norm nen 5089.

Door middel van het “sterren-merk” kan eenvoudig bekeken worden hoe inbraak werend uw woning werkelijk is. Hierbij geldt, dat met hang- en sluitwerk voorzien van skg* of skg** een inbraakwerendheid van 3 minuten te realiseren is. Met hang- en sluitwerk voorzien van skg*** is een inbraakwerendheid van 5 minuten te realiseren.

Nedko Kozijn maakt dan ook uitsluitend gebruik van SKG** beslag om zo te zorgen voor een veilige woning. Niets is immers belangrijker dan een veilig gevoel.

KOMO keurmerk

Verzekerd kwaliteit van lasverbindingen, staaldiktes en de stevigheid van de kozijnen

Keuringsinstantie KOMO staat onbetwist voor kwaliteit. Om de kwaliteit van onze kozijnen te toetsen voert KOMO geregeld uitvoerige keuringen uit op de door ons geproduceerde kunststof kozijnen. Hierbij wordt gekeken of de kozijnen technisch gezien voldoen aan de strenge eisen van het KOMO keurmerk. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de lasverbindingen, de staaldiktes en de stevigheid van de kozijnen. Bovendien is KOMO-certificatie een waarborg voor het voldoen aan de regelgeving in de bouw.

Ook besteed KOMO veel aandacht aan inbraakwerendheid. Naast inbraak werend beslag moet natuurlijk ook het kozijn zorgen voor een veilig gevoel in huis.

Voor bedrijven biedt KOMO het voordeel dat men verzekerd is van kwaliteit. KOMO is daar mee hét keurmerk voor de gehele professionele bouwsector.

Producten

  • Kunststof kozijnen
  • Schuifpuien
  • Kunststof deuren
  • Dakkapellen

Showroom