Aanvraag offerte

Voor kunststof kozijnen, schuifpuien, dakkapellen of deuren.

Vul onderstaand contactformulier in en we doen ons best om zo snel mogelijk een reactie te geven


Ik heb interesse in:

Benieuwd naar prijzen voor uw woning?

Wilt u uw kozijnen vervangen? Nedko Kozijn is gespecialiseerd in het vervangen van oude houten kozijnen voor moderne kunststof kozijnen. Wilt u meer weten over kunststofkozijnen van Nedko Kozijn, of over wat kunststof kozijnen, deuren en/of hefschuifpuien voor uw woning gaan kosten. Vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan. 

Beste een prijs voor het plaatsen van een schuifpui

Is uw woning klaar voor een transformatie en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een schuifpui? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan voor het aanbrengen van een kunstof schuifdeur voor een optimale verruiming van uw woning.

Offerte voor het plaatsen van een dakkapel

Nedko Kozijn heeft het ontwerp, de fabricage en het plaatsen van dakkapellen geperfectioneerd. Volledig met kunststof delen en afwerkingsmaterialen van Schüco kozijnen. Laat ons met u meedenken over de optimale keuze van materialen en afmetingen. Wilt u weten wat het plaatsen van een dakkapel u zou kosten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor het plaatsen van een dakkapel.

Via het offerteformulier deelt u ons uw situatie en uw wensen mee. Wij melden ons daarna bij u met een passende prijsopgave.

BIJ NEDKO KOZIJN BV TE ENSCHEDE TREFT U ALLES ONDER 1 DAK

Producten

  • Kunststof kozijnen
  • Schuifpuien
  • Kunststof deuren
  • Dakkapellen

Showroom